14.12.18

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Print this pageTweet about this on Twitter

ביקור בית

השקה/“שבתות וחגים” במסעדת DNA

מסעדת DNA בקניון G6 יקנעם מציעה חוויה קולינארית גם בסופי שבוע. הבעלים שלומי פורמן ויואב כהן: “מעכשיו אפשר לאכול במסעדה גם בימי שישי ושבת, אבל מבלי לצאת מהבית”. תתחילו לשנן – “שבתות וחגים”

מאת: זליג אהרונוביץ , 9 במרץ 2016

הציבור הישראלי ארוחה ישראלית כשרה עם טוייסט, אוכל אהוב ופופולארי במתכונת ייחודית. מדובר במסעדה מודרנית, מטופחת ומושקעת, שמתאימה למשפחות ולקהל צעיר ומעודכן. גריל ישראלי כשר ומעוצב בקפידה, על פי הסטנדרטים הגבוהים של המסעדות היוקרתיות בארץ.
גילוי נאות: מאז שנפתחה המסעדה אני סועד לפחות פעם בשבוע את ארוחת הצהריים שלי במקום. האוכל המעולה, לצד השירות המקצועי, מחזירים אותי שוב ושוב אל המסעדה, פעם אחר פעם.

צילום: יזהר לוי

השבוע הגעתי כהרגלי למסעדה, אבל לארוחת ערב. אתם יודעים, קצת גיוון לא מזיק לאף אחד. הבעלים של המסעדה, יואב כהן ושלומי פורמן, שהיו במקרה במקום עקב אירוע משפחתי שנחגג במקום, קיבלו אותי בחיוך התמידי שלהם. תפסתי לי מקום צדדי על הבר ועוד בטרם הזמנתי המבורגר וצי’פס, הם עדכנו אותי שביום שישי הקרוב הם משיקים פורמט חדש: “תבוא ותראה, מעכשיו אפשר לאכול במסעדה גם בימי שישי ושבת, אבל מבלי לצאת מהבית”, הם אומרים לי ומדגישים בפני: “שבתות וחגים”, אבל לזה עוד נגיע בהמשך.
אין ספק שכבר מחוץ למסעדה ניתן להבחין בקונספט הייחודי: עיצוב יפהפה שמאופיין בקווים נקיים, חיפוי קירות בעץ שחור מעושן, קשתות בפסים של לבן ושמפניה. דומה כי על הכל חשבה המעצבת, יסמין רביד, שעיצבה את המקום ודאגה שגם יהיו גופי תאורה מזכוכית עם מנורות פחם, ששופכים אל תוך החלל המעוצב אור רך ונעים, המעניקים חמימות לתפאורה כולה.
במקום יש אפשרויות מגוונות לישיבה על בר, על ספות ארוכות ומרופדות, ובוטים פרטיים לארוחות אינטימיות. המנות מגיחות ממטבח חצי פתוח והכל משדר סטייל, איכות והקפדה.
בתפריט המגוון שאת מנותיו מכינים במקום ובזמן אמת, ממיטב חומרי הגלם שמציע עמק יזרעאל והצפון, ומתוך הערכה רבה לאנינות החיך של הלקוחות, מככבות שלל מנות של אוכל ישראלי: סלטים, מרק היום, מנות פתיחה, עיקריות ומנות שף, מנות גריל מיוחדות וכמובן הבשרים שמהם מיוצרות המנות המובחרות ביותר. והכל כשר, טרי וטעים-טעים.

צילום: יזהר לוי

אגב, את הארוחה המהנה במסעדה ניתן לקנח עם שתיה חמה ומבחר קינוחים נפלאים, שלא תאמינו שהם פרווה.
ולכל החגיגה מתווסף בר יין ואלכוהול מסוגים שונים ומגוונים, שרק מזמין את הסועדים לשבת על כסא גבוה וליהנות מכל הפסיליטי שיש ל-DNA להציע.
המקום יכול לארח כ- 70 סועדים בו זמנית, וניתן לבלות בו זמן איכות עם המשפחה, עם ידידים, בפגישות עסקים, או לקפוץ לארוחה עסקית זריזה ומשתלמת. כמו כן, המסעדה מציעה טייק-אוויי של כל המנות מהתפריט ויש אפשרות להזמין לאירועים פרטיים ועסקיים.

צילום: יזהר לוי

ובחזרה לשבתות וחגים: שלומי ויואב בדקו בשנה האחרונה את נושא האוכל המוכן הביתה, בסופי שבוע. הם הבינו שמשפחות רבות מבקשות להקל על עצמן ומעדיפות לקנות מוכן. אמממה, לא בטוח שזה בדיוק מה שהילדים יאהבו, או האורחים. ולכן, בדיוק לנישה הזו נכנסת מסעדת ה-DNA שמציעה לתושבי האזור אוכל מוכן ברמה גבוהה, מה שיבטיח חוויה קולינארית אצלכם בסוף השבוע בבית.

צילום: יזהר לוי

וביום שישי לא יכולתי להתאפק והגעתי למסעדה, כדי לבחון את היענות הציבור. ייאמר מייד, המונים הגיעו כבר משעות הבוקר המוקדמות. הם הופתעו לגלות התייחסות לפרטים הקטנים ואיכות גסטרונומית. כמו כן, 30 הראשונים שהגיעו נהנו מהטבה בדמות מארז של 6 סלטים לשבת.
אז מה יש לנו שם? הבעלים שלומי פורמן ויואב כהן: “אנחנו מציעים מגוון מנות ישראליות עם טוייסט. “אני בטוח שהלקוחות ייהנו ממבחר משובח של מנות בקר, עוף, בשרים על האש, דגים, אוכל צמחוני, מרקים וסלטים”, אומר שלומי.
“המסעדה תהיה פתוחה ביום שישי החל מהשעה 08:30 ועד כניסת השבת”, מדגיש יואב.
רוצים להזמין? מי שרוצה להתעדכן עוד קודם לכן במבחר הגדול, כדאי שיעשה זאת בטלפון 04-9937755 על מנת לשריין לעצמו ארוחה עם טוייסט לשישי שבת.

עוד כתבות בתחום ביקור בית

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות >>>