16.12.18

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Print this pageTweet about this on Twitter

אוכל

השקה: BLACK – זה האדום החדש בגרנד קניון

אירוע כזה, כפי שאומרים זקני צפת המיתולוגיים, לא נראה במחוזותינו כבר הרבה שנים: לא פחות מ-800 איש הגיעו לגרנד קניון בחיפה, להשקת הסניף השני של רשת מסעדות BLACK בחיפה, אח לסניף הוותיק הממוקם בקניון ה”סינמול” בלב המפרץ

מאת: אדי גל , 19 ביולי 2016

בכניסה לגרנד קניון אפשר היה לדעת היכן מרכז העניינים, גם בלי מפה: מערכת הגברה הוצבה במתחם שנסגר בפתח מסעדת ה-BLACK, באמצעותה ניגן הדי.

צילום: ראובן כהן

ג’י מוסיקה קצבית שרק העלתה את התיאבון של המוזמנים, שבזה אחר זה נכנסו למתחם הסגור ומלאו מצברים ב-3 ברים של משקאות קלים וחריפים, שעזרו לאורחים להישאר באווירה שמחה כל הזמן, אבל לזה עוד נחזור בהמשך. על האירוח המתוקשר הופקדו הזכיינים: שלומי פורמן, יואב כהן וגיא רביד, כשמעל כולם מנצח השף ואחד מהבעלים של רשת המסעדות המצליחה, צחי בוקששתר, שפיקח על הכנת ההמבורגרים בעצמו.

צילום: ראובן כהן

המסעדה, שעוצבה ותוכננה עד הפרט האחרון, על ידי המעצבת יסמין רביד, כוללת 180 מקומות ישיבה וחדר VIP מפנק לאירועים מיוחדים, המכיל 20 מקומות ישיבה.
שלומי פורמן ויואב כהן, בעלי מסעדת ה- BLACK בסינמול, צירפו אליהם צלע שלישית לפתיחת המסעדה בגרנד. מדובר בגיא רביד, נדלניסט מאזור השרון וחבר משותף של השניים שצועדים כבר כברת דרך ארוכה ומשותפת. כאמור, ביחד הם פתחו את המסעדה החדשה, הממוקמת בקומה השלישית של הקניון, ליד המשביר לצרכן.

צילום: ראובן כהן

באירוע, שתוכנן בקפידה ע”י אשת יחסי הציבור, אורית שחם וואלך, נכחו כ- 800 איש, שנהנו ממנות שיצאו בשפע מהמטבח החדש. כמו כן, לא פחות מ- 2500 המבורגרים במגוון טעמים, שהוגשו באופן מוגזם בהחלט. השף צחי בוקששתר יצא לסירוגין בעצמו עם מגשי ההמבורגרים והצטלם עם האורחים. במקום הוצבה עמדת שידור של “רדיו חיפה”, בה שידרו בזמן אמת ודאגו למוסיקה מעולה במהלך כולל האירוע, כולל ראיון בלעדי עם בוקששתר.

צילום: ראובן כהן

צילום: ראובן כהן

צילום: ראובן כהן

באו לפרגן, ליהנות, לאכול, להצטלם ולהעלות פוסטים ברשתות החברתיות: משה רוזנבלום מנכ״ל קניוני עופר, ניר ברקן מנכ״ל גרנד קניון, אריאלה וישראל סביון, שנחשב לאדריכל המהלך להכנסת המסעדה לקניון, בזמן שכיהן כמנכ״ל, ישראל בן שלום, תמי ברק, נטע דוברין, עדי קאופמן, סיון בראונר, לימור מגן ויוסי פלד, אורית ושמוליק אברהם, רון בן גלים, ייבגני זרובינסקי, ניצן ומיקי מרציאנו, מיכל מאי, תמי רז ועופר ארגמן, עו”ד שרי ישראלי, עו”ד אסף פוטר, עו״ד מיקי בן יצחק, עו״ד גלית צור, עו״ד שרית גולן שטיינברג, רו”ח זיו כרסנטי, רו”ח גלית יחזקאלי, ד”ר נתן פורמן, ד”ר אלדר ברקוביץ, אן כהן- מרום ורוני מרום, אסנת שליט, רענן אילון, ארז סלע וסיגלית ממן, אריה גלר, אימן בסטוני, יעל תל ומשה ונר, אורנית ושלום שטרית, יוני ליבמן, אבי נביא, כרמל שבתאי, ענת סבאג קריימר, יובל קאופמן, דודו אוטמזגין, אור שחף, ארז ישכרוב, יגאל ושרון שייניס, אבנר מכטינגר, עופר אלון, מרב חכם, מרב קרפיס וקובי פרנקו. כמו כן, אנשי תקשורת רבים, וביניהם: יורם כרפיס, בני יזרעאל, אברהם ואורן צ׳יבין, יורם מרק רייך, דינה רפאל, יפה גביש, בועז כהן, אודיה שווץ, טלי ליבמן, יוסי פרץ ארי, דורון שפר, נטע פלג, שרה איקו, חגית הורנשטיין, הילי וולך ועוד. ואיך אפשר בלי האיש והאגדה, לירן חולצה אפורה, שלא מפספס אף אירוע שווה.

צילום: ראובן כהן

צילום: ראובן כהן

וחזור לגסטרונומיה כפי שהבטחנו: כבר בכניסה למסעדה המתינו לבאים כמה ברים עם משקאות חריפים. בירות וצ’ייסרים נשפכו כמו מים. מתוך המטבח יצאו עוד ועוד מגשים עמוסי המבורגרים בטעמים שונים. הקהל לא נשאר אדיש, טעם שוב ושוב מההמבורגרים הטעימים של רשת BLACK, שמזמן כבר הפכו לשם דבר בכל האזור.
למעשה, במשך מספר שעות נהנו המוזמנים מאוכל ושתייה, אווירה כייפית, מפגשים חברתיים מרתקים, מוסיקה טובה ומפינוקים מבית היוצר של שלומי פורמן, יואב כהן וגיא רביד.

צילום: ראובן כהן

צילום: ראובן כהן

אבל אחרי עוד ועוד יציאות של מגשים עם המבורגרים, אפילו האכלנים הגדולים ביותר החלו להירגע. 2500 המבורגרים זה באמת שיא, אבל שיא טעים במיוחד. כל המוזמנים הסכימו כי המסעדה החדשה תהפוך במהרה לאחת המובילות בקניון, וכפי ששמה של מסעדת BLACK בסינמול הפכה לשם דבר, גם האח הצעיר יהפוך כך, במהרה. דבר אחד ברור: מה שהיה כבר לא מה שיהיה בתרבות האוכל בגרנד קניון. ה- BLACK שם וזה ללא ספק משנה לגמרי את כללי המשחק.

צילום: ראובן כהן

צילום: ראובן כהן

עוד כתבות בתחום אוכל

לכל הכתבות בקטגוריית ביקור בית >>>