16.12.18

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Print this pageTweet about this on Twitter

אוכל

טירמיסו פטל ללא גלוטן וחיטה

מתכון מיוחד לחג שבועות

מאת: מערכת "כוכב" , 10 במאי 2018

לקראת הביכורים, המותג הבינלאומי המוביל ללא גלוטן “שייר” מציע לכם גרסה חדשה ונטולת גלוטן של הקינוח האיטלקי המפורסם: עוגיות ספוג קלאסיות וקרם מסקרפונה. טעים בציפוי פטל מתוק וריחני ושבבי שוקולד מביאים תוספת פירותית ומתוקה לשולחן שלך!

יח”צ צילום: יח”צ

המרכיבים:
1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar
300 ג’ פטל
100 ג’ סוכר
250 ג’ גבינת מסקרפונה
250 ג’ גבינת ריקוטה דלת שומן
200 ג’ גלידה
1 מקלון וניל
או סוכר וניל בורבון
100 ג’ שבבי שוקולד
אופן ההכנה:
הנח שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאר מעט פטל בצד לצורך קישוט, רסק את
היתר והנח על גבי עוגיות הספוג.
ערבב את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל.
הקצף את הקרם עד שהוא יציב וקפל אל תוך התערובת יחד עם 70 ג’ שוקולד קצוץ.
מזוג את הקרם על הפטל. קרר במשך 3 שעות או במשך הלילה.
קשט עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה.
באדיבות המותג הבינלאומי ללא גלוטן “שייר”

עוד כתבות בתחום אוכל

לכל הכתבות בקטגוריית ביקור בית >>>