24.07.19

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Print this pageTweet about this on Twitter

אקדמיה

יום בישול חווייתי באקדמית גורדון

הסטודנטים בחוג לאנגלית עברו יום בישול חווייתי, בכל שנה מתקיימת פעילות שנתית חוגית בחוג, בכל פעם הצביון שונה, השנה נבחרה פעילות הקשורה בטבע

מאת: ניר אהרוני , 4 באפריל 2018

מרחבי הקמפוס של המכללה האקדמית גורדון, התמלאו ניחוחות תבשילים משגעים השבוע.. זאת בעקבות פעילות ייחודית בחוג להוראת האנגלית.

משתתפי הפעילות צילום: ארכיון "כוכב"

הסטודנטים בחוג האנגלית, מתכנית הסבת האקדמאים, עברו יום בישול חווייתי, בו גם נשלחו ללקט עשבי מאכל לצרכי בישול המטעמים מעשה ידיהם.
הפעילות המהנה נעשתה במטרה ליצירת קהילה מגובשת בקרב הסטודנטים מהחוג.
בכל שנה מתקיימת פעילות שנתית חוגית בחוג לאנגלית, בכל פעם הצביון שונה, השנה נבחרה פעילות הקשורה בטבע.
תהליך הבישול לווה בשיח שכולו בשפה האנגלית ובנוסף נערכו משחקי חברה חווייתיים ומגבשים.

עוד כתבות בתחום אקדמיה

לכל הכתבות בקטגוריית כללי >>>