16.09.19

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Print this pageTweet about this on Twitter

אוכל

פסטיבל “טעם הטבע”: לא תבואו לפגוש את השפים חובב ובוקששתר?

הפסטיבל מתקיים זה השנה השביעית במתחם הגדול של “משתלות יגור” במתחם “חוצות יגור”. שני השפים יקיימו סדנאות באחד מאירועי התבלין הגדולים ביותר בארץ

מאת: אדי גל , 16 במרץ 2017

השבוע נפתח פסטיבל טעם הטבע ה-7 במשתלת קיבוץ יגור, במהלכו יתקיימו שתי סדנאות שף, של השף גיל חובב (18.3) והשף צחי בוקששתר (25.3). הכניסה לסדנאות היא חופשית, בהשתתפות הקהל ובכל מזג האוויר (מתחם הסדנאות הוא אזור מקורה ומחומם). בנוסף לכך, תינתן הנחה לחברי מועדון של 40% על כל צמחי התבלין והירקות, לכל אורך הפסטיבל.

צילום: ארכיון "כוכב"

יצוין כי, פסטיבל “טעם הטבע” מתקיים זה השנה ה-7 במתחם הגדול של “משתלות יגור”, במתחם “חוצות יגור”, בכניסה לקיבוץ יגור. זהו אחד מאירועי התבלין הגדולים ביותר בארץ, שעם השנים הפך גם לפסטיבל קולינארי מעורך מאוד, המציג את מיטב שילובי התבלינים במטבח הישראלי המקומי. לעיתון “כוכב” נמסר, כי הפסטיבל יימשך כעשרה ימים, עד לתאריך 25.3.
ראוי לציין כי, משתלת יגור נפתחה לפני שמונים שנה. עם השנים הפכה למרכז הגדול והמוביל בארץ בסוגי עצים, מטפסים, צמחי כיסוי, שיחים, צמחי בית וגן, ואבזרי נוי. במשתלות יגור מנסים למצוא ללקוח פתרון הכולל את כל התחומים הקשורים לגינון, הפרטי והציבורי, תחת קורת גג אחת במגוון אפשרויות ומחירים. דגש רב ניתן למקצועיות ואיכות, המשתלה מתמחה בגינון, שקיה, תכנון גינות, הקמת גינות, מהווה מרכז גינון מקצועי, מייצרת ומשווקת צמחים הידע המקצועי המצטבר שנרכש במשתלה, במהלך השנים בא לידי ביטוי באנשי מקצוע איתם ניתן להתייעץ מוצרי דישון והשקיה עד היום, שבו מובילות המשתלות בקיבוץ יגור את תרבות הגן בישראל.
לחן בין, מנכ”ל משתלות יגור: “המטבח הישראלי משלב את צמחי התבלין כמעט בכל מנה, וצמחים אלה הם הנמכרים ביותר במשתלות בארץ. ‘טעם הטבע’ מזמין את מבקרי הפסטיבל ליהנות מחוויה ייחודית לכל החושים, וכמובן להמשיך ולהתנסות בגידול צמחי תבלין בגינה ובבית, ושילובם במטבח הפרטי. לאור ההשתתפות הרבה בשנים האחרונות, החלטנו השנה להרחיב את האירוע לשבת נוספת”.

עוד כתבות בתחום אוכל

לכל הכתבות בקטגוריית ביקור בית >>>